Kerítéselemek, ablakpárkányok

Mint műkőkészítő, 1985-ben kezdtem magánvállalkozásomat Hatvan városában. Szerettem volna bővíteni, kiteljesíteni tevékenységemet, melyhez hozzásegített, hogy 1995-ben Aszódon sikerült, először bérelnem, majd megvásárolnom egy másik, nagyobb terjedelmű telket (jelenleg is itt működünk), mely azelőtt „MÉHTELEP” volt.

1998. májusában magánvállalkozásom KFT-vé, családi vállalkozássá alakult. Mindig arra törekedtem,hogy a cégnél dolgozó családtagoknak és alkalmazottaknak hosszútávra munkát tudjak biztosítani. Természetesen fő cél volt a megrendelők elégedettsége. Fejlődtünk, gépesítettünk. Jelenlegi állapotunkban már 10 éve működünk.

Meg kell említenem azonban, hogy néhány, e szakterületen dolgozó kolléga segítségével, támogatásával indult nagyobb fejlődésnek a cég, így a régebben műkőből készített sírköveket az évek folyamán helyettesítették, majd felváltották a gránit áruk. Gyártunk (lehetőségeinkhez mérten pontosan és igényesen), valamint 2009. év végétől (az elvárások miatt, nagy sajnálatomra rákényszerültünk), készen vásárolt kínai és indiai síremlékeket is árusítunk. Tehát, cégünk fő profilja: síremlékek gyártása, árusítása.

A feliratokat véssük, vagy homokfúvással készítjük, fotókat gravírozunk. Emellett megrendelés alapján gyártunk (műkőből és gránitból egyaránt) kerítéselemeket, ablakpárkányokat, konyhai pultokat, mosdólapokat, kandallóelemeket és különféle lakberendezési-, és kerti tárgyakat. Vállaljuk csempék, valamint különféle kő lapok méretre vágását is. Ha bemutatkozásunk esetleg megérintette vagy elnyerte tetszését, kérem forduljon hozzánk bizalommal

Maradok Tisztelettel: Dániel János cégvezető

Dániel-Gránit Kft.
2170, Aszód
Deák Ferenc út 20.

Tel.:+36 20 983 6229
fax.:+36 28 401 814

danielgranit-aszod.hu/